Friday, 6 April 2012

tak sape tahu :')

ASSALAMUALAIKUM guys :)
salam Jumaat . 
nothing special or luar biasa harini 
yang telah berlaku or akan berlaku - none
tapi harini takde air kat hostel -.-
baru kira-II nak pegi basuh baju yang dah agak banyak
menyemak dalam bakul tepi almari tuu :)
tangguh lagi acara membasuh baju beramai-ramai .
hah . teringat pasal mood : hampeh !
takmo cite laa . makin buat otak keluar spring kang .
herherr . hidup ni kadang-II ramai disisi kita . 
kiri dan kanan . tapi tk semua yang PAHAM kita . yang tahu masalah kita
dan yang akan TOLONG kita time kita susah .
yang JAGA kita time kita sakit . 
yang REDAKAN kesedihan bila kita sedang memuntahkan airmata 
dan yang PRIHATIN terhadap perubahan kita :)
even kita takkan pernah dapat memuaskan hati semua orang .
TAKKAN PERNAH dapat . even kita dah cuba .
tapi itu yang terbaik . mencuba :)
lumrah manusia . untuk sentiasa disayangi , diambil berat .
tapi kadang-II perasaan tu tak pernah sempurna dengan apa yang kita mahu .
mungkin sebab kita ni tak sama . tak memahami .
andai kita tahu jodoh kita dengan siapa kan bagus :)
tapi takkan pernah tercapai dek akal . sebab tuu rahsia Tuhan .
bukan bidang kita untuk mengagak . 
herherr hanya mampu senyum . kat dalam orang tk tahu kan 
cemana kondisi dan kesihatan kat dalam . even aku pon taknak amik tahu
kalau makin layan - makin sakit .
so baik buat-II taktahu dan tksedar yang hati kita tengah sakit
nanti semakin menjadi-II .
tkde sape yang mintak kan nak rasa sakit . takpe . tuu dugaan :)
dah dah dah ! takmo emo-II lah . tak COOL laa cenggini B________B
alright . senang jer nak pulihkan mood yang dukalara ni .
tadi sedang meneroka alam siber berteknologi ni . aku jumpa satu belog ni .
tajuk COOL . senikait yang comel
errgghhh ! memang pantang tengok perkataan 'CUTE' ni . terus jari ni laju click 
then tengok laa . ohhsemm (Y) nak satu boleeeey ? *_____*


comel ! boleh buat koleksi . kalau pandai buat boleh buat bisnes wey :)
kalau laa aku pandai buat . memacam aku kait kang !
teheee .





Thankyouuu for reading.Like laa kalo suka :) Loveeeeyeeaaaahh :*

1 comment:

Assalamualaikum :)
SILA laah komen / muntah disini .
SATU pun jadik laah :*