Wednesday, 23 May 2012

memadu kasih sayang bersama mereka (:

ASSALAMUALAIKUM :)
hi everyone , hi bloggers , hi readers .
Dah lame tk update belog . ermm ,, lame -,-
sem break plus xde mood sangat ni laah jadi nye (:
hihi now belog still lam hati saya .
orait - sem break haritu , hmm okaay laa (:
not bad . quite interesting . dapat jumpa kawan-II yg dirindui teramat
and spend time together (:
ohhsemm sangat . I'll never try to forget that golden time :*
sehari suntuk keluar haritu . Dari pukul8a.m sampai pukul10p.m ==''
ape lagi kan . makan bebel laa aku malam tu (:
dah laa drive keta umi . HAHA sanggup tu pegi hantar
umi keje pagi tu semata-mata nak guna keta untuk bersiar-siar !
bukan pegi mane pon , pagi melawat sekolah lame . jumpa cikgu-II 
pfffttt rinduuuuu seyh . Rindu nak jadik budak skolah balik C(:
layak lagi tk ? hihi . And petang tuu dah set ngan Cikgu Khadijah - guru class kitorang
yg paling sempoi . Mane tknyee . nak jage lebih kurang 38 orang budak pompuan lam class tu kan 
macam-II karenah . hhihii siap kene denda buat keje kat luar class lagi . hahaaa nakal kemain !
rindunyeee time skola dulu . 

heheee budak nakal yg cumeelll sangat ! 

even nakal tapi dorang sume tetap success lam SPM (:
ALHAMDULILLAH kata cikgu . Nakal-II kitorang pon sume dah jadik manusia dah . HIHI 


sehati sejiwa (: beg pon mengamok nak same je sume :*

hehee . comel sangat ^^
and cikgu Khadijah invite kitorang pegi rumah masak makan-II
laju jer kan bab-II makan ni (: hihi ape lagi , terus ON .
petang tuu makan Spagetti . pfffttt sedap seyh Tisam masak (:
tapi bergambar memang dah wajib . tk kira kat mane pon 


So for the Conclusion : PUASHATI !
memang lepas rindu habis laa spend time same -II
suke - suke . hihi
ituu jer . KBye . Mmuahh sket :*




Thankyouuu for reading.Like laa kalo suka :) Loveeeeyeeaaaahh :*

1 comment:

  1. Wahhh gi rumah mama Khadijah . Bestnya dapat spend time nga saen saen (:

    ReplyDelete

Assalamualaikum :)
SILA laah komen / muntah disini .
SATU pun jadik laah :*