Sunday, 1 April 2012

sekelip mata :(

ASSALAMUALAIKUM guys :)
dah nak pukul 3a.m right ?
tapi dalam masa yang pendek macam-II boleh jadi .
good  can turn to bad !
love can turn to be hate :(
 hidup ni macam bola , bukan lagi roda 
kenapa ?? ....
sebab setiap yg berlaku cepat sangat berubah .
kalau roda ni besar . pastu kalau bergolek tuu lame jugak nak tunggu pusingan kedua kan
tapi kalau bola bila kita sepak cepat jer die bergolek-III sampai laa bola tuu dah stop .
the point here : perubahan begitu cepat berubah -.-
tapi orang tk cakap tuu perubahan - tapi dugaan 
huuhhh -.- dugaan ? You mean cabaran hidup macam tu ?
ohhmaaaii . 
memang mengaku - selaku umat Rasulullah dan makhluk Allah 
tak lekang dari mengeluh bila hadap masalah .
lumrah kehidupan . lumrah manusia .
nawaitu nk update blog ni mood happy terguling-II sampai jatuh tangga , 
bangun tuu sambung lagi guling-II sampai jatuh lagi untuk ke -15 kali .
pon tak kesah sebab hati senang and mood happy kan .
yang pahit pon ditelan manis time tuu .
lengah-II menyelongkar belog yg tk lagi ohhsemm nih ,
try buat tutorial bagai . Then checked notification fb tadi 
lecturer post something dekat group .
okaaay heartbeat dah start berlari kencang 
bila tengok benda nih yang tersembur kluar depan bijik mata 

click here for clear image 

hmmm fineeeeee !!
dah start to feel frustrated . huh -.-
okay carrymark the highest one got 51 over 70 .
and aku dapat 44 jerrr !
damn it . really kill me for 3 times !
paper nih memang susah plus masalah lecturer yang tak berapa pemurah
bagi soalan kemain susah then kalau budak tk leh jawab
mula nak hangen .
kalau laa bagi senang-II students jawab pon okaay then markah pon nice
tk stress pon kan nk marking our paper.
tap nih ?time jawab memang lame jugak aku spend time for paper nih .
perah otak pastuh rendam softlan / downy plak tuu nak bagi lembut 
bia idea nih datang mencurah-curah .
We have tried our hard then see what have we got -,- very curios !
this is the worst ever April fool that i had ! poor carrymark
and for sure , nobody will got A for this subj .
huhh ! dah laa . stress aku citer pasal ni . Meh tolong men-disko-kan
kepala otak aku nih :)

------------------------------------------------------------------

teheeee :')
pagi tadi bangun rasa macam boring sesangat sebab tktahu nak buat ape for the whole day
Oleh kerana semalam tuu kitorang keluar pegi Mid and Putra beli tiket untuk
pulang ke tanah air tumpahnya darah ku . Bhhahahaa
pon mencabar keimanan dan kesabaran saya ini :)
bangun pagi-II gerak kol10 .
okaaay jalan keluar gate tengok tkde bus .
takpe . tunggu . 10.15 ---
10.30 ---
tunggu lagi .
11.15 --- ( dah sejam tunggu )
11.35 - nampak kelibat bus terhegeh-II lalu depan mata .
dengan selaju kilat kitorang angkat kaki yang dari tadi kebas
gara-II duk tercongok dekat bus stop tuu !
masuk bus dengan marah yg terbuku dalam hati tapi tetap senyum kat bibir :)
as usual . nak dekat 45minute kang baru laah bus tuh nak gerak .
sebab nak tunggu kasi bus penuh plak kan . haa memang 
memang kitorang hidup ni untuk menunggu pon :)
sabar jelaa . 
sampai sana pon dah lewat . haih ! memang alamatnya 
hajat nak tengok wayang terus kene blacklist laa dari list
main point nak habiskan baucer buku tu .
And for the first time aku enjoy dalam MPH tuu sebab
boleh beli something yang cute ! Teeeheeee :


niii haa list dooodolls yg ade kat MPH tuu :)
 

coomeeelll gilaaa i told you :)
and pagi tuu aku buat benda ni .
i like it thousand for this <3
And benda ni baru jer buat . So bahan yg ade depan mata jer amik
Honestly banyak lagi gambar IMPORTANT person yg aku tk letak
gambar family , BFFs , geng meriah .
and banyaklagi laaah :)
so jangan marah dulu okay . amik gambar ni pon dari fb .
bukan dari lappy yg dah macam poket doraemon
memacam ada kan :p
sabar okay :) InsyaAllah nanti kalau ade gambar cun buat balik 
Hidup kene sabar :*
then untuk sementara waktu ni jer dulu :')

No more notice board - picture board are left now :)

this is the way to me stay calm and cool :)
buat benda-II yang comel dimata aku . DIMATA AKU jer okaay :)
mane laa nak nampak comel dimata korang kan :') 
teeeheeee . okaaay thats all .
good night !
oppss dah pagi . Awal pagi . selamat awal pagi korang :*

p/s : setiap permulaan yang baik tk mungkin tk kan berakhir dengan baik juga
biarlah kenangan yang menjadi doktor kepada masalah itu :*







Thankyouuu for reading.Like laa kalo suka :) Loveeeeyeeaaaahh :*

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum :)
SILA laah komen / muntah disini .
SATU pun jadik laah :*