Wednesday, 21 March 2012

termenung dalam gelap malam :')


 
ASSALAMUALAIKUM guys :)
angka pada jam di pergelangan tangan kiri dah 
bergerak pada angka 1 . means dah pukul 1 a.m 
dan mata masih liar lagi . tkde tanda-II nak tido lagi .
biasa sangat :)
satu hari tk tido pon penah . 
normal laah . Uni's life kan .
know what ? damn bored laah -_-
dah laa dari tadi lagi hidung ni diterjah ngan bau harummm
sedaaappp nyaa bau cake ! cake chocolate i guess !
haaaiiii jiran . tkmo sher ker ? bhahahaaaa :'D
sumpah . bau bukan main mengancam . dah laa time-II cenggini plak
haih ! time carik meggie .
boringnyeee duk cni -______________-
haih . hari-II benda same jer kot .
bile laah nak berakhir segala benda ni and balik rumah !
mengeluh lagi . takbaik laaa ikah . tkmo-II cenggini okaay :')
banyak benda sebenarnya lam kepala . hikhoookkk !
bile lame tk kua start nak mengamok laa kan .
ade jer rase nak beli (Y)

wishing list :)
- tukar screen protector
-beli monster dekat MPH
-beli shawl & kameja 
-gi tengok wayang and funfair !
- have my own guitar ! ( jangka masa panjang )


^^ guitar tuu tk lagi laa kan . 
lek luu . lek-II :)
wishing for dark blue / white / red / red color :'D
peeerrrgghhh . terbaik laah kan .
hahaaa . orang kata blaja tuu bila-II pon boleh 
tapi kene ade guitar laah dulu .
takpelaah . kalo ade rezeki yeer ( pujuk diri sendiri )
nak sangat belaja muzik . alat muzik i mean :)
piano , guitar , drum ! cool damn much babe (!)
bile laah ? bileee laahh ? bileeeee ? :'(
dulu persoal benda ni dengan selamber yakinnya jawab
takpe . nanti bila dah masuk U ade nyee club ke ape yg boleh
kau blajar segala benda ni sume .
then now ? masuk club silat ade laah . hahaa
  katanya Wan mohd hazman B. Wan ahmad 
takpe . nanti kita pegi jamming yer :)
gila ? malu laah wei . mane ade girl pegi jamming .
i mean adee . tapi tk ramai pon laa .
takpelaa . tuu hasrat & keinginan je .
kita boleh try untuk capai kan .
sabar laah wahai hati :)
al-maklum laah aku ni kalo dah nak something tuu
nak jugak sampai laah dapat . teeeheee :D
moga segala hasrat tercapai :) herherr 
okaay laah guys .
goodnite you alls :*






Thankyouuu for reading.Like laa kalo suka :) Loveeeeyeeaaaahh :*

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum :)
SILA laah komen / muntah disini .
SATU pun jadik laah :*