Wednesday, 14 March 2012

sikit demi sikit tersenyum :)

ASSALAMUALAIKUM :)
Hi korang . hikk 
senyum ni , sebab boleh pegi jenjalan :p
 jangan marah . gedik sikit jer pon :'D
bhahahaaa . 
10-11hb kitorang geng-II gayong pegi Perak .
Had fun jugak sesambil pegi buat amal jariah gituu.
Aktiviti Gotong-royong Perdana Rumah Arwahyarham Dato' Mior Abdul Rahman
Beliau laa pengasas silat gayong Malaysia ,
bangga kot . boleh melawat rumah arwah.


herher . Dah nama pon jenjalan kan . Tksah laa kalo tk bergambar :)
jomme tengok .


time ni otw nk pegi perak . arrived there around 5a.m 
our journey take a long time . jauh jugak kan -___-
dah laa sejuk nak mangkat duk dalam bus tuu .
huh surrender aku :) macam ais dah !
sampai umah Ayien . 
tapi kitorang ( aku, klong, eira, jed, & fikri )
tido dalam bus jer .
mengantok nauzubillah .
dah tk larat nak turun. herher
tapi spoil ! bunyi hp Ya Allah bingit laah .
tuan empunya siap berdengkur bagai =='
law ye pon silent laa der . bhahahaa
orang pon penat kot -,-
tido pon bape jam jer . sebab kol8 dah gerak pegi 
lokasi gotong-royong tuuu :)
dengan tk mandi kaan ? Oooppsss >.<
hahaa . tapi wangi okaaay . bhahahaa .

hmm . ade geng batu ni kalo tk memain tak sah kan-,- harhar 

Geng UTM dari Johor pon turun :)
2 buah bus lagi youu . kalah kitorang . herherr
puas duduk , berdiri , berlari . around kol4 baru gerak balik .
penaaaat . fuhh ( macam ler buat keje banyak sangat kan ? )
tak cukup tido same :-p
balik tuu nak mandi , lahai takdek air laa pulak .
mandi jugak laa . then tido . siap hujan lagi tuu . Nikmat dunia :'D
bangun-II dah pukul wape dah time tuu . kua terus kene panggil .
terkejut monyet saya ^^
Ingatkan dah nak gerak dah g memane .
upenyee dorang ngah wt sesi soal siasat .
tuu salah satu cara laa nak kenal each other 
sesambil gurau-II kan . sume cikgu-II sporting habis .
dorang macam paham laa jiwa kitorang - jiwa remaja laa katakan -,-
hahaa . dr kene panggil beh baik larik dulu :)
ngan Iera & Jed . pepusing taman tuu .
Jed sempat kene . ciri-II pakwe yer Jed . bhahahaaa
tengok orang kene bahan memang best 
tapi kalo kene memang merah ler muka kan (Y)
hahaa . 
balik siap-II pegi rumah Cikgu Sazali plak .

tanda kasih-sayang adik beradik segayong :*

hahaaa banyak laa kasih-sayang .
kelakar giler laah dorang ni . Aziem & Abg Faizal .
okaay bangun pepagi last day for our trip :)
nasib baik bangun awal . hahaa kitorang siap alarm lagi okaay .
tapi sume tk bangun . hikhokkk >.<
Nasib baik sempat air mand pagi tuu . segar gituu .
herherr nak pegi gua . Whoaa best !
tapi ingatkan gua tuu dalam , tapi kecik jer .
Adventure sket kan law masuk dalam lagi .
baru best . baru lasak , hahaaa
adv tk adv , pacat banyak oiiii .
amboi kemain cakap kat abang Sofi ade pacat kat kaki .
Aishh try tilik kat bawah , ade jugak !
hahaa mujur kecik kan , law beso geli maak !
Jed kene jugak , spoil mood die kang .
kesian Jed . takut .

Awan nano ! muka memang spontan lawak ke der die tuuh !

okaaay then pastu melawat makam . 
pastuh bertolak laah kitorang pulang ke Unisel ni haa .
best laa jugak . Boleh release tension pegi jenjalan kat Perak .
tapi kalo pegi Muzeum ker , lagi best !
tapi dalam bus , sempat lagi korek rahsia ngan Abg Zul :)
tanye rahsia disebalik nama ,
banyak benda kan Abg Zul ? herherr 
kite-II jer tahu yg sesape duk kat sit belakang kan :p
herherrr . Syyyhhhh -____-
tapi  kalo bulih nak tahu sangat keburukan diri ni .
then boleh perbaiki diri kan .
Abg Zul just cakap skit-II jer 
tapi berguna sangat :)
pasal life , friendship .
herherr . okaay laa not bad .
hahaa and thankyouu atas nasihat .
btw okay ler tuu , we had fun together :)


gambar kita skit jer -_______-
sebab kita kan pendek :(
taknampak laa kita 
bagi jelaa dorang-II jer bergambar :*
That's all guys ! thanks for reading .
loveeemuch :*













Thankyouuu for reading.Like laa kalo suka :) Loveeeeyeeaaaahh :*

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum :)
SILA laah komen / muntah disini .
SATU pun jadik laah :*