Thursday, 2 February 2012

SERIOUSLY INJURED HEART :C


" Terkadang kamu harus MEMINTA MAAF , bukan kerana kamu salah , namun kerana kamu tk ingin hubunganmu dengan seseorang berakhir "
" Terkadang kamu harus MEMAAFKAN , bukan kerana kamu lemah , namun kerana kamu menyedari semua orang melakukan salah " 
MINTAK MAAF dan MEMAAFKAN .
 Tuu dua perkara yang tersangat jauh maksudnya .
semakin merangkak-II yang semalamnya berlari dan berjalan .
merangkak dan kandung hati yang semakin terkoyak terpisah menjadi kepingan kecil . macam puzzle
alahai kawan , berapa lame lagi kau nak sedar cara kau tuu salah ?
aku terasa , aku sentap .
Tk payah nak panggil bersemuka duduk bawak bincang ,
tk guna kalau cakap pon macam curah air kat daun keladi kan ?
dah besar kan , pandai-II lah kawan untuk berkawan .
kakak aku penah cakap , HATI ni macam KACA . kalau dah retak , bukannye satu . dua tapi retak seribu dan kalau kaca tu pecah tk kan dapat kau cantum balik sayang :)
amboooooiii , nak cakap tu pun kemain kan berkias . HAHAAA :)
tk ape laaa kawan . aku sayangkan kau , tapi Manusia mane boleh tahan kalau dah berkali-kali terasa ?
you hurt me damn much .
tapi aku penah cakap kan once you be my friend , you will always be my friend .
dah sudah . cegane tuu ? berkawan ni bukan mudah . sedangkan orang yang kite baru kenal pun kite kadang-II boleh buat die terasa inikan pula kawan yang dah lame kenal . be carefull with your word . you never realize that it gonna make your buddies cry . and damn hurt !
bertahan laah dalam dunia persahabatan .
pandai-II lah berkawan , kawan .
P/S : ILY <3

Thankyouuu for reading.Like laa kalo suka :) Loveeeeyeeaaaahh :*

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum :)
SILA laah komen / muntah disini .
SATU pun jadik laah :*