Sunday, 5 February 2012

Semalam dan harini .

Semalam .
kitorang - aku and tiehah's housemate kua p jenjalan Mid :')
weekend laah katakan . And boss tihah paling kuat Shopping ! pehhh -,-
Main point aku nak gi MPH cari Buku nih !


Bogel Menuju Tuhan .


Okaay aku masuk dengan kepala hotak dok ingat buku nih !
cari , cari lagi , lagi dan aku rasa dah sakit kepala dah .
then pegi tanyer service centre die .
"bang , nak tanyer buku ZA - Bogel menuju Tuhan ade tk" ?
Abg : "Ooo buku tuu , kejap ehh , check .. okaay ade satu jer tinggal"
Aku : "haaa ! satu ? NAKKKK !"
Abg : "heheee . ade dik . tapi kitorang tk tahu yang satu tuu dah kat mane . dalam besa-II MPH ni . mahu cari" ?
Aku : @#$*&%^$#%^&!(&^&@# 

Arrrgghhhhh ! WTF !
ape ker bertuahnyeee aku law dapat jumpa buku yang satu tuu
dalam lautan buku-II ni kan?
cari ,terteleng-teleng , belek-II . 
urgghhh TAK JUMPA !
Then ni jer yang dapat mengubat hati yg laraaa :'(


Jangan bersedih , Islam agama Sempuna And Princess Charming :)
gunaaa baucer :p heeee .


Harini Istimewa :')
Alhamdulillah .
masih bernyawa harini .
tahu harini hari ape ?
5 februari 2012 
hari maulidur rasul .
dulu-duluuuu . zaman sekolah .
kalau tiba maulidur rasul , mesti sambut :)
berarak satu kg dekat sekolah tuu .
then pakai baju kurung wane - wani lagi .
yang pompuan pehh lelawa .
yang laki uuuu handsome - II .
tapi tuu tk penting .
yang penting niat kita untuk berselawat atas nabi ,
menghargai dan mengingati pengorbanan Rasulullah .
Lepas berarak tuu , ade plak jamuan kan :)
Dah sekarang kat U .
RINDUUU .
Rinduu nak buat sume tuu .
dekat U bukan semua institusi sambut kan ?
hmmm .
kalau jadi budak sekolah duluu ,
up to date gituu .
kalau ade hari-II penting kite dulu yg tahu .
And sambut . hikkk dapat pahala lagi .
tk kire laa kite kt mane dah sekarang :)
yang penting kite slalu ingat siapa kite :p
Have a blast guys !
May Allah bless youu always .
AMIN .
selamat berselawat ke atas nabi Rasulullah S.A.W kepada semua saudara yg beragama islam <3
Salam Maulidur Rasul 1433 Hijrah . marilah sama-sama kita selawat ke atas Rasulullah S.A.W ...


صَلَّى اللهُ عَلَى مُحَمَّدٍ
صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ
يَا نَبِي سَلاَمٌ عَلَيْكَ
يَا رَسُوْل سَلاَمٌ عَلَيكَ
يَا حَبِيْبُ سَلاَمُ عَلَيْكَ
صَلَوَاتُ اللهِ عَلَيْكَ





              

Thankyouuu for reading.Like laa kalo suka :) Loveeeeyeeaaaahh :*

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum :)
SILA laah komen / muntah disini .
SATU pun jadik laah :*