Monday, 13 February 2012

Tk seindah duluuu .

Speechless ! oohmaii  -,-
Ya allah , kepala rasa tenat sangat :(
tengok kiri kanan korang dah tk macam dulu .
pleaseeee laah babe , yg lepas tuu lepas laa .
buang yang keruh , ambil yang jernih .
aku tahu tuu sume is not easy like A B C . 
TAPI sampai bila kan , you have to try , try to forgive and forget 
but im sure , you can forgive someone , but not to forget .
 but its okaaay sayang , as long kau dapat pulihkan friendship kau :)
Memang aku tk sebelah mane-II pihak , tapi aku yg rasa tertekan -,-
nak pegi kt yg sana , takut yg kat sini terasa ..
nak pegi kat sini pun takut yg kt sana pulak touching 
*&^%$#@##$
pening ! like seriously babe ! aku tk suka korang macam ni
sampai bila nak bermasam muka , sedangkan korang ada dalam sebuah kotak yg sama .
i mean - pejam celik  korang akan tengok muka masing-II jugak kan .
aku sayang korang semua tahuu .
aku rindu time kita sesama happy , makan , outing .
 spend some times together . 
tapi sekarang masing-II buat hal masing-II .
APE NIIIII ???!
hmmmm . Then nak pegi khemah sesama pon ,
korang cakap tk nak join . 
please kawan , be matured . bab-II blaja kita blaja laa .
problem luar jangan laah campur . ni pasal markah KOKU .
Honestly aku cakap , aku tk rasa happy korang macam ni .
Aarrrggghhh (!) aku pon stress :'(


babe .. aku nak kita macam dulu . 
and cemane kita nak g camping kalau celaru haru - biru cenggini -__-
Aku ingat bila dah besar dh tkde friendship problem macam ni
bila aku alami time sekolah duluu-duluuu . 
ehh ... dulu-duluuu ? macam laah dah lama kan ?
bhahahaaa , masih mudaa okaaay :')
ape cakap td ? oohh pasal kawan . 
aa'ah so now baru aku tahu , alam persahabatan pon banyak 
dugaan & naik turun nyaa -__- 
ituulaah hakikat . 
And kawan ,kita kene pandai-II lah berkawan . 
Bagi aku , aku terima jer baik buruk kawan-II kiri & kanan aku ni .
And aku caye , kita terasa kejap jer . Then lupa . kan ?
itu yg terbaik :')
Aku faham , maybe susah nk macam dulu lagi . 
But please try  take one step closer for made peace like before 
everywhere ada problem . kita tk lepas dari kenyataan yg satu tuu .
you can't hide from that , BUT you have to face up the reality .
Btw , aku salu doakan hubungan kita sume jadi macam dulu .
aku harap korang fikir panjang . 
harap korang masih love each other .
and harap korang lembut hati :)
always remember this : friends forever <3


:') 






Thankyouuu for reading.Like laa kalo suka :) Loveeeeyeeaaaahh :*

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum :)
SILA laah komen / muntah disini .
SATU pun jadik laah :*