Monday, 27 February 2012

Hati yang tersakiti :(

ASSALAMUALAIKUM .
Hi guys . Hmmmm .
harini , semalam , semalam lagi satu ,
bak kata dua tiga harini laa kan . rasa monyok jer :(
Nasib laa kan Manusia ni dikurniakan hati .
And thank God kita hanya ade 1 jer hati .tuu pon tk terjaga rite ?
kakak angkat : tak seindah duluu -,-

penaaat -__________________-
buat tuu salah , buat ni salah . ker sebab dah tk sayang ?
perhaps . kalau dah tk sayang buat baik cegane pon nampak jelik kan ?
betul laah kan . orang cakap dulu lain . sekarang lain .
even kite dah buat yg terbaik ?sentap mak . sumpah sedih . 
kita tk de hak nk paksa orang sayang & suka kita kan ?
terpaksa redho jer rasa cam melukut tepi gantang jer gituu ,
Hahaa . serious sakit .biarlaah . kalau itu yg terbaik untuknya .


-------------------------------------------------------------------

ituu satu . yg ni plak -,-Nak balikkkkkkkk (!!!) rindu Umi , Abah , ngoh , along adik !
seriously guys , missyouu damn much .mybe ineedyouu all rite now .
kalau tk boleh jer aku tahan lelama duk cni .
alahaaaii :'(


sebak :'(tkpe tkpe . sabar zunuu sabar .
uwaaaaaaa !naaakk balik !! mane nak sabar wei ? issskkkk3
otak pon aku rasa kembang macam megi dah kot -_-kalau balik pon ngoh tkde :(
btw congrates abang ! sebab dah dapat keje . 
loveyeaaah :*rinduuuu tahu :|
sabar . sabar separuh dari iman :) untuk menghiburkan hari yg dukalara .
nak ajak housemate pegi funfare kat KS , coooooooooooooiiii . 
mcam best doe . hikhoookk !
even boleh lupa sume problems tuu kejap je tapi kejap pon jadi laah
kesian dekat hati , dah ber-stapple dan ber-plaster 3kotak da -__- betol .
dalam hidup yg paling susah ialah menjaga hati orang. silap-II dicemuhnyee kita ,
and bile orang dah touching ng kita
kita buat kebaikan 10x sekalipon belom tentu dapat menutup 1 keburukan kan kan ?
sedihnyaa kan bile orang dah berubah -______- rasa macam nk duduk dalam gua yg paling tersorok .
haaa amboi ! hahaaa  nak cakap jauhnyeee. 
tapi tkpelaah . bialaah sume ni pelan-II Selesai ngan sendiri . 

p/s: wahai hati ,saya harap semoga awak cepat sembuh :)



Thankyouuu for reading.Like laa kalo suka :) Loveeeeyeeaaaahh :*

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum :)
SILA laah komen / muntah disini .
SATU pun jadik laah :*