Tuesday, 31 January 2012

Berhati-hati menjaga hati ^^

BERWASPADA :)




 Hidup didunia yang penuh pancaroba .
Macam berjalan atas kaca . Kene pelan-II , kalo silap langkah berdarah kaki tuu ha jawabnye .
Takpaham ? okaaay tkpe . sini nak kabo . ngeh ngeh ngeh :p
Name jer umur dah belas-II  tapi tetap jugak kene ade pembimbing .
kite MANUSIA , bukan MALAIKAT . Memang sifatnye salu buat salah .
Maafkan aku kalo aku ade buat korang terrrr* terrrsakit hati okaaay  :')
name pulak terrrr* tk sengaje laah kan . loveeyouu kawan .
Lagik satu yang aku takut ---- takut ! takut salah terjatuh hati ngan orang yang salah lagi .
alaaah ! takpayah nak cakap terjatuh hati laa . memang dah jatuh dah pon :c
gilaaaa . memang gilaa . lelaki yang dah berstatus *NOT AVAILABLE*
cooooooooooooiiiii ! ape ni .
Dah laa tetiap malam sempak die dating . nih dah buat aku senteng dalam sedar tahu tk !
takpelaa :') mungkin jodoh kau ngan orang lain .
Tengok kawan kiri - kanan . pehhhh ! happy nyeee dorang . bukan nak JEALOUS tapi IRI HATI jer :'D
doakan korang bahgiaaaa ajolah :)
HIDUP CUMA SEKALI , SO ENJOOOOYYYY :* 
pujuk hati blakang pintuu . wohoooo )

Thankyouuu for reading.Like laa kalo suka :) Loveeeeyeeaaaahh :*

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum :)
SILA laah komen / muntah disini .
SATU pun jadik laah :*